آینده روشنایی برج ها در حال تغییر است و تحت تاثیر پذیرش و استفاده از لامپ های اقتصادی است. این مقاله به بررسی مزایای استفاده از دکل های نوری LED در مقابل دکل های نوری سنتی می پردازد.
چراغ خیابانی یک منبع نوری است که نور را از بالا بر لبه جاده یا مسیر ساطع می کند. این یک نور پرتو باریک است. این بدان معناست که نور خیابان همیشه در جهت خاصی در سطح جاده قرار می گیرد.
مهم ترین مزیت LED ها این است که عمر بسیار طولانی دارند. طول عمر چراغ های خیابانی LED قابل پیش بینی است که معمولا ۱۰ تا ۱۵ سال، دو تا چهار برابر زندگی HPS در حال حاضر رایج است.
طبق برآورد آژانس بین المللی انرژی (IEA) در سال 2005 ، روشنایی حدود 19% از کل برق مصرفی جهان را به خود اختصاص داده است و مصرف روشنایی بیرون به میزان TWh218 (تِرا وات ساعت) بوده که این مقدار بالغ بر 8% از مصرف برق در روشنایی است.
چراغ خیابانی 50 تا 100 وات ژوپیتر پلاس که با توجه به مدل قابل نصب در معابر خیابانی و یا بزرگراه ها می باشد و دارای نوری یکپارچه ای است.
در این پست به بررسی چراغ های خیابانی ال ای دی (LED) نورفن در توان های 150 تا 200 وات می پردازیم.
در این پست به بررسی چراغ های خیابانی ال ای دی (LED) نورفن در توان های 80 تا 125 وات می پردازیم.
در این پست به بررسی چراغ های خیابانی ال ای دی (LED) نورفن در توان های 20 تا 50 وات می پردازیم.
در راستای بهینه سازی سیستمهای روشنایی معابر، در ابتدا لازم است مشکلات و کمبود های موجود را شناخت و سپس در صدد رفع آن ها اقدامات لازم را انجام داد. برای نصب و راه اندازی تجهیزات روشنایی خیابان ها و رسیدن به بهترین انتخاب باید گزینه های موجود را از سه دیدگاه متفاوت بررسی کرد: دیدگاه مهندسی، اقتصادی و معماری.
امروزه تأمین امنیت، رفاه و ایجاد شرایط کاری مناسب برای شهروندان یک جامعه، یکی از مهم ترین وظایف دستگاه های اجرایی است. از جمله مواردی که می تواند شرایط مذکور را فراهم کند، تأمین و طراحی روشنایی معابر و اماکنی مانند بزرگراه ها، خیابان ها، گذرگاه ها، فضاهای تفریحی و سیاحتی است.
طراحی روشنایی شهری معمولاً بر عهده افرادی است که شهرسازی را می شناسند. خیلی مهم است که نورپردازی شهری بتواند با استفاده از انواع چراغ های رنگی و ترکیب بندی درست باعث جلب توجه و جذابیت شود.
امروزه یکی از کاربردی ترین سازه های فلزی که از آن در محوطه های وسیع و گسترده به منظور روشنایی فضای اطراف خود در هنگام شب استفاده می شود؛ سازه روشنایی نام دارد.